Ervaringen van andere ouders!


Fijn dat je hem in relatief korte tijd hebt kunnen zien voor wie hij is en dat in woorden hebt weten te vatten.

Annemarie (moeder van zoon 8 jaar)" Eveline heeft met toewijding onze zoon onderzocht in een spelobservatie en intelligentie-onderzoek. Naast de resultaten van de test kwam Eveline met de door ons zeer gewenste praktische handvaten voor het onderwijs. De uitkomst van de test en de praktische handvaten zijn voor ons een goede leidraad om de gesprekken met de scholen nu en in de toekomst te voeren. Heel prettig hebben wij het ervaren dat Eveline zowel voor, tijdens als na het onderzoek open stond voor vragen en overdenkingen van ons".

Katrien (moeder van zoon 7 jaar)

Na de zomervakantie gaat onze zoon naar groep 3, maar vanwege een vermoeden van hoogbegaafdheid en het advies vanuit school, de overstap naar HB onderwijs te gaan, hebben we eerst onze zoon laten testen bij Eveline! Vanaf de start was ieder contact prettig voor ons, maar zeker ook voor onze zoon. Ze stelde hem heel erg op zijn gemak, de sfeer is fijn en veilig en er wordt echt naar je geluisterd. Mijn zoontje vroeg ons in de auto al, of hij weer een keer naar haar toe mocht! Het is fijn om te weten waar hij nu staat in zijn ontwikkeling, het verslag was verhelderend en we kunnen nu dankzij het verslag, een plan gaan maken, om het voor hem zo fijn mogelijk te maken!

Judith (moeder van zoon 5 jaar)


Eveline ziet heel snel de kern van het probleem en komt met praktische adviezen waar je wat aan hebt. Deskundig en luistert echt. Je voelt je snel op je gemak bij haar.

Elke (moeder van dochter 11 jaar)Heel veel dank voor de verslagen! De verslagen geven voor ons gevoel veel weer van wat we zelf herkennen. Zoals je onze kinderen hebt beschreven herkennen we hen er beiden sterk in. We zijn daar erg dankbaar voor. Niet omdat cijfers en analyses alles bepalen. Wel omdat het ons sterkt richting plannen voor de toekomst en overleg met school. 

We zien dat je ontzettend veel hebt gedaan, meer dan je met die ene test had gehoeven. Onze waardering voor je inzet, meedenken en betrokkenheid. Het gaf ons vanaf het begin een goed gevoel. Dank! 

Bertine (moeder van dochter 9 jaar en zoon 7 jaar)

A. is na jouw verslag in de HB klas gestart en heeft echt NUL moeilijkheden gehad qua aanpassen. Hij sloot direct aan bij de groep, had vanaf de eerste dag al vriendjes, en heeft geen aanpassingsproblemen qua werkwijze of lesstof gehad.

Hij gaat huppelend naar school en komt heel blij terug met vooral heel veel verhalen, over het werk, de juf én de kindjes.  We hebben thuis ook een compleet ander kind.  Dit was met stip de beste beslissing van het jaar.

Joeri (vader van zoon 6 jaar)Eveline zet jouw kind "op papier"! Eveline is met recht een ervaringsdeskundige en wij zijn erg blij met haar hulp om van onze dochter weer een vrolijke blije meid te maken!"

Simone (moeder van dochter 11 jaar)


Wij zijn heel blij dat we bij Eveline terecht zijn gekomen. We vonden het een enorme drempel om onze kinderen aan een test te onderwerpen en Eveline was hier heel begripvol in. Achteraf is het heel fijn om bevestigd te hebben wat we eigenlijk al wisten.
Eveline denkt heel goed mee en is flexibel. Ze houdt niet vast aan procedures maar wil deze aanpassen als een specifieke situatie daarom vraagt.

Melanie (moeder van 2 dochters 6 jaar)

"Dank je wel voor het geweldige WRITEJUNIOR verslag. Je bent een bijzonder persoon, Eveline, dat je dit met hem voor elkaar hebt gekregen. Het was ontroerend en soms moeilijk om te lezen, maar het geeft ons als ouders net zoveel handvatten als dat het hemzelf biedt. Dank je wel."

Suzan (moeder van zoon 9 jaar)Nogmaals dank voor de prettige 'testomgeving'. Hij heeft er echt van genoten! Hij wilde op school ook wel zulke leuke werkjes zei hij. De uitslag heeft er voor gezorgd dat hij definitief geplaatst is in de HB klas van onze school dus daar zijn we heel blij om!

Marieke (moeder van zoon 6 jaar)


Bedankt voor het rapport! Wat fijn dat je dit zo snel hebt kunnen sturen. 

F. vond jou een lieve mevrouw en vond het leuk om de opdrachtjes te maken. Dank voor alle goede zorgen!

Peter (vader van dochter 5 jaar)

Ook bedankt voor de prettige testafname. Ik begrijp dat hij wat zenuwachtig was maar hij heeft bij ons aangegeven dat hij het wel heel leuk vond; "Ja leuk, en een hele aardige mevrouw".

Donnie (vader van zoon 8 jaar)“Wij hebben onze kinderen bij Eveline laten testen. Het intake gesprek verliep goed en Eveline gaf al een aantal goede tips. De testen zijn rustig en goed verlopen en de kinderen vonden het leuk om te doen. Eveline heeft ons ook begeleid met een gesprek op school. Dit alles heeft ons weer verder geholpen.”

Maaike( Moeder van dochter 9 jaar & zoon 7 jaar)


Ze is lief. Bij haar kon ik echt mezelf zijn
Fenne (8 jaar)