Ervaringen van andere ouders!

Na een lange omweg zijn we uiteindelijk met onze dochter van 11 bij Eveline terecht gekomen i.v.m. een vermoeden van meer- of hoogbegaafdheid. Wat een verademing: er wordt naar jou (en je kind) geluisterd! Eveline neemt ruim de tijd, geeft duidelijk uitleg over wat je kunt verwachten en ook duidelijkheid over de kosten die hieraan verbonden zijn. Dit alles in een comfortabele omgeving voor jou en je kind. Er volgt een rapportage waarin duidelijk staat wat de resultaten zijn, maar ook een stukje over de ontwikkeling van je kind , en een advies over een eventueel vervolg. De rapportage geeft je als ouder een handvat waarmee je bijvoorbeeld tijdens besprekingen op school goed beslagen ten ijs komt.  Ook geeft het duidelijk welke (onderwijs)behoeftes jóuw kind heeft om optimaal te kunnen functioneren en lekker in haar/zijn vel te zitten.

Eveline zet jouw kind "op papier"! Eveline is met recht een ervaringsdeskundige en wij zijn erg blij met haar hulp om van onze dochter weer een vrolijke blije meid te maken!"

Simone (moeder van dochter 11 jaar)

Na de zomervakantie gaat onze zoon naar groep 3, maar vanwege een vermoeden van hoogbegaafdheid en het advies vanuit school, de overstap naar HB onderwijs te gaan, hebben we eerst onze zoon laten testen bij Eveline! Vanaf de start was ieder contact prettig voor ons, maar zeker ook voor onze zoon. Ze stelde hem heel erg op zijn gemak, de sfeer is fijn en veilig en er wordt echt naar je geluisterd. Mijn zoontje vroeg ons in de auto al, of hij weer een keer naar haar toe mocht! Het is fijn om te weten waar hij nu staat in zijn ontwikkeling, het verslag was verhelderend en we kunnen nu dankzij het verslag, een plan gaan maken, om het voor hem zo fijn mogelijk te maken!

Judith (moeder van zoon 5 jaar)

" Eveline heeft met toewijding onze zoon onderzocht in een spelobservatie en intelligentie-onderzoek. Naast de resultaten van de test kwam Eveline met de door ons zeer gewenste praktische handvaten voor het onderwijs. De uitkomst van de test en de praktische handvaten zijn voor ons een goede leidraad om de gesprekken met de scholen nu en in de toekomst te voeren. Heel prettig hebben wij het ervaren dat Eveline zowel voor, tijdens als na het onderzoek open stond voor vragen en overdenkingen van ons".

Katrien (moeder van zoon 7 jaar)

A. is na jouw verslag in de HB klas gestart en heeft echt NUL moeilijkheden gehad qua aanpassen. Hij sloot direct aan bij de groep, had vanaf de eerste dag al vriendjes, en heeft geen aanpassingsproblemen qua werkwijze of lesstof gehad.

Hij gaat huppelend naar school en komt heel blij terug met vooral heel veel verhalen, over het werk, de juf én de kindjes.  We hebben thuis ook een compleet ander kind.  Dit was met stip de beste beslissing van het jaar.

Joeri (vader van zoon 6 jaar)

Heel veel dank voor de verslagen! De verslagen geven voor ons gevoel veel weer van wat we zelf herkennen. Zoals je onze kinderen hebt beschreven herkennen we hen er beiden sterk in. We zijn daar erg dankbaar voor. Niet omdat cijfers en analyses alles bepalen. Wel omdat het ons sterkt richting plannen voor de toekomst en overleg met school. 

 

We zien dat je ontzettend veel hebt gedaan, meer dan je met die ene test had gehoeven. Onze waardering voor je inzet, meedenken en betrokkenheid. Het gaf ons vanaf het begin een goed gevoel. Dank! 

Bertine (moeder van dochter 9 jaar en zoon 7 jaar)