Whatsapp membership

Elke dag jouw vragen stellen en daarop een persoonlijk bericht ontvangen met tips, adviezen & inspiratie zodat jij jouw kind kan opvoeden en ondersteunen bij wat hij/zij nodig heeft. Dat kan met het whatsapp membership!

Dit membership is voor ouders die tegen uitdagingen in de opvoeding aanlopen en de behoefte hebben aan tips & adviezen. Naast orthopedagoog ben ik zelf ook moeder van 4 hoogbegaafde kinderen. Ik weet dus uit eigen ervaring tegen welke uitdagingen je allemaal aan kan lopen. 

Natuurlijk kan je ook praten met mensen in je omgeving. Maar helaas gebeurt het nogal eens dat zij niet goed begrijpen waar je als ouder van een hoogbegaafd kind tegenaan loopt. Met de adviezen die je dan krijgt kom je vaak niet veel verder. Omdat een hoogbegaafd kind nu eenmaal andere opvoedings- en onderwijsbehoeften heeft.

Inmiddels leven we in een samenleving waarin een ieder het vooral alleen moet doen. Maar de uitspraak is niet voor niks "it takes a village to raise a child". Niemand kan het helemaal alleen. Zeker in de opvoeding heb je mensen in je omgeving nodig bij wie je terecht kan. Voor begrip, ondersteuning en een advies. 

 

 

 

Dus heb jij de behoefte om met iemand te sparren en bij terecht te kunnen op elk gewenst moment van de week? Meld je dan aan voor het whatsapp membership. Door wekelijks contact, het krijgen van inzichten en tips zal je uiteindelijk ervaren dat je meer vertrouwen in jezelf krijgt, maar dat ook de relatie met je kind verbetert en je meer rust in jouw gezinssituatie ervaart. 


Voor €67,- per maand ontvang jij elke maandag of donderdag een persoonlijk bericht op jouw gestelde vraag via whatsapp. Dit kan elke dag van de week en je krijgt minimaal één keer per week antwoord (en dat voor de prijs die lager ligt dan een 1 op 1 oudergesprek).

Je kan ervoor kiezen om een bericht te typen, in te spreken of een video door te sturen van de situatie. Welke vorm jij ook kiest, voor mij is alles prima, zolang jij jouw vraag maar duidelijk stelt. Dit membership geldt zolang als jij wilt en is maandelijks opzegbaar.

Als jij voelt dat je aan de slag wilt en dat je klaar bent voor verbetering van de relatie met jouw kind en verandering in je gezinssituatie. Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Je ontvang een mail zodra het weer mogelijk is om je in te schrijven.

Opvoeden om mijn eigen manier

Al meer dan 12 jaar ben ik zelf moeder van 4 hoogbegaafde kinderen. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe intens het opvoeden van deze kinderen kan zijn. Met vallen en opstaan heb ik stap voor stap geleerd wat mijn kinderen van mij als moeder nodig hebben. En ben ik mij gaandeweg gaan beseffen dat er niet één manier is om op te voeden. Al mijn kinderen hebben net even een eigen benadering nodig. En dat is natuurlijk niet vreemd, want elk kind is anders. 
Inmiddels heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik ben hun moeder en weet van binnen heel goed wie ze zijn en wat ze nodig hebben. Door te leren vertrouwen op mijn intuïtie, maar ook door steeds opnieuw te ervaren dat wat ik doe in de opvoeding ook werkt is mijn vertrouwen in mezelf gegroeid. Ik kan dan ook nu oprecht zeggen dat ik precies de moeder ben die mijn kinderen nodig hebben.
En dit is wat ik jou ook gun. Dat jij de ouder kan zijn die niet alleen kennis en tools heeft, maar ook weet wanneer je deze moet inzetten. Waardoor meer en meer het vertrouwen in jezelf groeit. Als jij dit ook voor jezelf, voor jouw kind en je gezinssituatie wilt, laten we dan samen aan de slag gaan!

Ervaringen van andere ouders

Wil je nog meer informatie over het Whatsapp membership?
Luister dan podcast #47!
Hierin leg ik alles uit over het membership!

Praktische informatie

 

Wanneer: elke dag kan je een whatsapp bericht sturen. Antwoord op jouw vraag krijg je binnen 48 uur

Overig: Zodra jij je hebt ingeschreven ontvang jij een mail met hierin mijn telefoonnummer. Dit nummer kan alleen gebruikt worden voor het sturen van een whatsapp. 

Kosten: €67,- per maand. Als jij de eerste betaling hebt voldaan dan wordt daarna het bedrag maandelijks van je rekening afgeschreven. Je kan maandelijks opzeggen.