Whatsapp membership

Elke dag jouw vragen stellen en daarop een persoonlijk bericht ontvangen met tips, adviezen & inspiratie zodat jij jouw kind kan opvoeden op de manier die bij jou en bij jouw kind past. Dat kan met het whatsapp membership!

Dit membership is voor ouders die willen leren vertrouwen op hun intuïtie, willen opvoeden vanuit vertrouwen, de relatie met hun kind willen verbeteren en meer rust in hun gezinssituatie willen ervaren. 


Voor €67,- per maand ontvang jij elke maandag of donderdag een persoonlijk bericht op jouw gestelde vraag via whatsapp. Dit membership geldt zolang als jij wilt, maar is maandelijks opzegbaar.

Elke dag van de week kan jij mij een whatsapp bericht sturen. Je kan ervoor kiezen om een bericht te typen, in te spreken of een video door te sturen van de situatie. Welke vorm jij ook kiest, voor mij is alles prima, zolang jij jouw vraag maar duidelijk stelt. Zodat je een passend antwoord kan ontvangen waarmee je direct verder kan in de opvoeding. 

Als jij voelt dat je aan de slag wilt en dat je klaar bent voor verbetering van de relatie met jouw kind en verandering in je gezinssituatie. Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Je ontvang een mail zodra het weer mogelijk is om je in te schrijven.

Ervaringen van andere ouders

Wil je nog meer informatie over het Whatsapp membership?
Luister dan podcast #47!
Hierin leg ik alles uit over het membership!

Praktische informatie

 

Wanneer: elke dag kan je een whatsapp bericht sturen. Antwoord op jouw vraag krijg je op maandag of donderdag. Dit is afhankelijk van wanneer jij jouw vraag gesteld hebt. 

Tijd: tussen 20.00 uur en 22.30 uur kan jij een whatsapp bericht van mij terug verwachten

Overig: Zodra jij je hebt ingeschreven ontvang jij een mail met hierin mijn telefoonnummer. Dit nummer kan alleen gebruikt worden voor het sturen van een whatsapp. 

Kosten: €67,- per maand. Als jij de eerste betaling hebt voldaan dan wordt daarna het bedrag maandelijks van je rekening afgeschreven.

Aanmelden: Momenteel kan jij je aanmelden voor de wachtlijst!