Ouder-schoolgesprek

Ben jij ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind die opnieuw het gesprek met school wil aangaan, omdat er nog geen sprake is van passend onderwijs voor jouw kind? Maar wil je het gesprek niet alleen aangaan en kan je ondersteuning gebruiken van iemand met kennis van hoogbegaafdheid? Laten we het gesprek met school dan samen doen!

Het ouder-school gesprek is bedoeld om in overleg met school te zoeken naar hetgeen jouw kind nodig heeft zodat jouw kind weer lekker in zijn vel komt. Het doel van het gesprek is dat er aan het eind een concreet plan is met de stappen die gezet gaan worden. 

Het gesprek met school zal in principe online plaatsvinden. Wil je liever dat ik "live" met je mee ga naar de school dan is dat mogelijk. De reistijd zal dan doorberekend worden. 

 

 

Het eerste gesprek is een intake gesprek. Deze vind online (door middel van videobellen) plaats tussen jou en mij. De school is hier nog niet bij betrokken. Tijdens deze intake bespreken we wie jouw kind is, wat jullie in het verleden al geprobeerd hebben, wat de school momenteel biedt en wat jullie willen bereiken met het gesprek. Tevens zullen we met elkaar doornemen hoe het gesprek met school, in grote lijnen, zal verlopen. 

Na de intake zal er een datum voor het gesprek met de school moeten worden gepland.  Hierin wordt van jou verwacht om dit in overleg met mij en school te plannen. 

De kosten voor beide gesprekken (de voorbespreking en het gesprek met school) bedragen €160,00

Vind je het niet fijn om online met elkaar te praten en wil je graag dat ik mee ga naar school? Dan zullen er extra kosten zijn voor de reistijd. Wil je precies weten wat de kosten zijn neem dan contact met mij op!