Enjoy MAMA

Ben jij moeder van een hoogbegaafd kind? En ben jij momenteel ontevreden hoe het in jouw gezin eraan toe gaat? 
Heb je last van kinderen die niet luisteren, is er dagelijks strijd tussen jou en jouw kind, voel jij je onzeker over jezelf als moeder, sta jij voor je gevoel altijd aan of heb je nooit tijd voor jezelf? Of loopt jij tegen iets anders aan in de opvoeding?

Waar jij ook tegenaan loopt. Ik ga jou helpen om hier verandering in aan te brengen!

Enjoy Mama is een hele dag coaching door mij, in een kleine groep met gelijkgestemde moeders. We gaan met elkaar aan het werk en aan het eind van de dag ga jij met veel energie en een concreet plan naar huis. Zodat jij de rust en gezelligheid weer in jouw gezin kan brengen waardoor jij weer van het moederschap kan gaan genieten.

Wat kan jij verwachten van Enjoy MAMA

We zullen de dag starten met een wandeling. In de prachtige Uiterwaarden in Altena maken we kennis met elkaar. Vervolgens wandelen we drie kilometer tussen de wilde paarden en runderen. Waarom?
Behalve dat het heerlijk is om in beweging te zijn is het om uit het hoofd en in het lichaam te komen. Je hoofd tot rust brengen en weer bij je gevoel komen. Zodat jij daadwerkelijk gaat voelen wat JIJ nu eigenlijk wilt!

Na de heerlijk wandeling gaan we naar de praktijk in Giessen. In mijn praktijkruimte ga jij aan de slag om datgene wat jij in jouw hart daadwerkelijk wilt ook concreet te maken. We starten met het verwoorden en visualiseren van jouw doel. Een belangrijke stap waar we de tijd voor nemen. Want zonder doel geen richting en zonder richting krijg je niet wat je daadwerkelijk wilt!

Na de lunch gaan we concreet maken welke stappen jij gaat zetten om jouw doel ook daadwerkelijk te bereiken. Zo concreet dat jij er direct thuis mee aan de slag kan. Maar je gaat ook aan de slag met met jouw overtuigingen. Welke overtuigingen belemmeren jou zodat jij jouw doel niet kan bereiken? En welke gedachten gaan jou juist helpen om de rust en gezelligheid in jouw gezin terug te laten keren.


Dit alles hoef jij natuurlijk niet alleen te doen. Jij ontvangt gedurende de hele dag coaching van mij. Ik coach jou door prikkelende vragen te stellen en jou een spiegel voor te houden. Echter leer je niet alleen van de coaching die jij zelf ontvangt. Je zal ook veel waarde halen en inzichten krijgen uit de coaching van de overige gelijkgestemde moeders. En natuurlijk is het samen zijn en ervaringen uitwisselen met elkaar ook zeer waardevol.

Praktische informatie

 

Wanneer: zaterdag 8 oktober

Tijd: 10.00 - 16.00

Waar: Giessen (Noord-Brabant)

Wie: speciaal voor moeder van hoogbegaafde kinderen die graag verandering willen

Kosten: €97,- & het schrijven van een review
In de prijs zit een lunch inbegrepen. Heb je speciale dieetwensen dan is het prettig als je dit ruim van te voren doorgeeft zodat hier rekening mee gehouden kan worden!

Aanmelden: je kan de nu aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij!