Specialist in hoogbegaafheid

Wie ben ik

Ik help jou, als ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind in de zoektocht naar wat jouw kind nodig heeft. Zodat jouw kind zich gelukkiger voelt, er meer rust in jouw gezinssituatie komt en jouw kind zich kan ontwikkelen doordat er een passende leeromgeving is. Een veilige omgeving waarin jouw kind zichzelf kan zijn is wat ik samen met jou wil bereiken!

Waar sta ik voor

Persoonlijke begeleiding, afgestemd op jullie specifieke situatie. Of te wel, ik ondersteun jullie waar nodig is. Niks meer, maar zeker ook niet minder. Hoogbegaafde kinderen stellen je voor grote uitdagingen. Maar als je eenmaal weet wat jouw kind nodig heeft kan je elke uitdaging zelf aan. 

Wat bied ik jou

Van problemen naar oplossingen die passen bij jouw kind en jouw (gezins)situatie. Dat is waar ik jou bij help. Het liefst help ik jou van A tot Z. Van (uitgebreid) intelligentieonderzoek tot online sessies. Zodat zowel jij als de school weet wat jouw kind nodig heeft. Er ontstaat dan een passende omgeving waarin jouw kind zich begrepen voelt en zichzelf kan ontwikkelen. Met als gevolg dat jouw kind zich weer gelukkig voelt. En jij meer rust ervaart in jouw gezinssituatie. 

Gratis video's over het opvoeden van een hoogbegaafd kind

In de gratis video's over hoogbegaafdheid en opvoeden geef ik je alvast tips waar je direct in de thuissituatie mee aan de slag kan. Schrijf je nu in en ontvang direct je eerst mail.

Ik volg mijn hart en mijn intuïtie

Ik ben Eveline. Samen met mijn man hebben wij 4 hoogbegaafde kinderen gekregen. Als moeder weet ik hoe enorm de zoektocht is als je merkt dat je kind anders is dan andere kinderen. 

Na jarenlang struggelen kan ik nu zeggen dat mijn hoogbegaafde kinderen mijn leven hebben verrijkt. Vanaf het moment dat onze oudste geboren was is mijn leven zo anders gelopen dan ik ooit gedacht had. Door hen heb ik geleerd mijn hart en intuitie te volgen. Durf ik van de gebaande paden af te wijken. En mijn eigen koers te varen. 

Vanaf het moment dat wij ontdekte zijn wij op zoek geweest naar de omgeving waarin onze kinderen gelukkig konden zijn.  Een omgeving waarin ze kunnen opgroeien zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Het heeft ertoe geleid dat wij, na drie schoolwisselingen, ervoor hebben gekozen om op reis te gaan. Inmiddels wonen wij afwisselend in het buitenland en in Nederland. Waarbij onze kinderen thuisonderwijs krijgen. Dit is de weg die bij ons en onze kinderen past.

Door mijn kinderen heb ik ook mijn passie heb gevonden. Het begeleiden van ouders die aan het begin van hun zoektocht staan met hun kind. Om samen te zoeken naar de beste omgeving voor hun kind. Daarin gebruik ik mijn kennis als orthopedagoog in combinatie met mijn eigen ervaringen. 

 

Ik heb gestaan waar jij nu staat! Ik help je graag bij het vinden van jouw weg in een gelukkig leven met jouw hoogbegaafde kind(eren)!

Artikelen over hoogbegaafde kinderen